Mijatović poslao poruku srpskim političarima: NATO je strateški cilj naše zemlje

Vojin Mijatović, potpredsjednik SDP-a, oglasio se danas na svom Facebook profilu komentarišući aktuelnu priču oko održavanja zajedničke vojne vježbe na Manjači, u kojoj zajednički sudjeluju američki vojnici i Oružane snage BiH.

Mijatović je čestitao NATO-u i Oružanim snagama BiH na uspješnoj vježbi, a dotakako se i poteza srpskih političara koji o današnjim događajima na Manjači šute.

Konstatovao je i da je Dodik danas pobjegao u mišiju rupu.

– Oružanim snagama BiH ali i NATO savezu čestitam na uspješnoj vojnoj vježbi koja se odvija u BiH. I SNSD sa svojom koalicijom, ali i opozicija su podjednako radili na NATO putu BiH, iako zbog dodvoravanja biračima ne smiju to javno da kažu.

Milorad Dodik je danas pobjegao u Hercegovinu, a opozicija se zavukla u mišije rupe dok sve ne prođe.

Za razliku od vas “hrabrih i velikih srba” ja nisam licemjer, moj stav je jasan članstvo BiH u NATO savezu je strateški cilj naše zemlje i jedina garancija mira u BiH. A vi se sakrijte još malo, pa od ponedeljka hajmo ponovo srbovanje, poručio je, između ostalog, Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79