Mijatović: Prije dva mjeseca sve je ukazivalo na karcinom

Potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović napisao je na društvenim mrežama da je prije skoro dva mjeseca na redovnom medicinskom pregledu doktor mu pronašao tkivo na štitnoj žlijezdi koje je ukazivalo na karcinom.

– Moram reći iskreno da sam se prvi put zabrinuo iako ja nisam baš čovjek koji strahuje od bilo čega pa ni bolesti. Mali krug ljudi oko mene je znao za ovo jer nisam htio nikoga da opterećujem. Evo na samom kraju godine konačno sam dobio nalaze i sve je u najboljem redu, te tkivo nije karcinom – napisao je Mijatović.

Nakon toga je uputio čestitku za Novu godinu.

– U novoj godini svim prijateljima, ali i neprijateljima želim zdravlja, a sve drugo će doći svakom po zasluzi. Živjeli dobri ljudi, u Novu godinu ulazim sa još jačim gasom, ovo dvomjesečno šutanje je bilo korisno da posvetim sebi i svom zdravlju, ali i sa strane da čujem i vidim i prijatelje i neprijatelje. U zdravlje svima – zaključio je Mijatović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79