Mijatović pružio podršku Stanivukoviću pa se zapitao o kriminalu u Sarajevu: Javna je tajna…

Povodom jučerašnje konferencije za medije gradonačelnika Banje Luke Draška Stanivukovića, na kojoj je iznio podatke o dugogodišnjim kriminalnim radnjama u rukovodstvu ovog grada, oglasio se potpredsjednik SDP-a Vojin Mijatović.

On je pružio apsolutnu podršku Stanivukoviću čestitavši mu na iznesenim podacima o “očitom kriminalu koji je iznio u javnost”.

Mijatović se u objavi na svom Facebook profilu posebno osvrnuo na Stanivukovićev izvještaj o bilbordima rekavši da, ukoliko je u Banjoj Luci detektovano 17 miliona KM neplaćenih obaveza za reklamne bilborde, postavlja se pitanje koliki je taj iznos u Sarajevu.

-Apsolutna podrška gradonačelniku Banja Luke na podacima o očitom kriminalu koji je danas iznio u javnost!

Ukoliko je u Banja Luci detektovano 17 miliona KM neplaćenih obaveza za reklamne bilborde, postavlja se pitanje koliki je iznos u Sarajevu!

Javna je tajna da se i u Sarajevu postavljaju bilbordi bez dozvola i bez plaćanja taksi.

Pozivam načelnike svih opština u Sarajevu, a pogotovo načelnike koji dolaze iz četvorke da po uzoru na Banja Luku izvrše kontrolu i izađu sa informacijama pred građane Sarajeva!

Kriminal nema nacionalnost, još jednom čestitke gradonačelniku Banja Luke!

Podsjećamo, jučerašnja pres konferencija novog gradonačelnika Banje Luke, izazvala je pravu buru reakcija u manjem bh. entitetu. Stanivuković je, naime, direktno prozvao bivše rukovodstvo ovog grada za brojne kriminalne aktivnosti.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79