MILAN RADOJIČIĆ: NEĆU SE PREDATI! BLIZU SAM I ČEKAM!

Samo dva dana nakon upada specijalaca ROSU i pretresa njegovog porodičnog doma u Kosovskoj Mitrovici, oglasio se i potpredsjednik Srpske liste Milan Radojičić koji je u saopštenju za medije istakao da je “dobio jasne dokaze da je armija do zuba naoružanih ljudi imala jasan cilj – da ga ubiju”.

– Neću im se predati, jer ne želim da budem iskorišten kao preparirana lutka za pokazivanje onima koji vode specijalni rat protiv Srbije i srpskog naroda ili instrument u zataškavanju nečijeg gnusnog i zločinačkog napada na jednog od srpskih političkih lidera Olivera Ivanovića, posebno zato što oni nisu došli da me odvedu živog – poručio je Radojičić.

On je naglasio da nije bio najbliži prijatelj sa Oliverom Ivanovićem, ali “da nije ubica i nema nikakve veze sa ubistvom”.

– Priština želi da me ukloni zato što znaju da sam zajedno sa mojim prijateljima i mojom braćom jedan od rijetkih koji je spreman da im se suprotstavi u njihovoj namjeri da zgaze i osvoje sjever Kosova i Metohije i pokore srpski narod. Smeta im otpor koji pružamo na sjeveru KiM, ali neće me natjerati da napustim pokrajinu – riječi su Milana Radojičića.

On je dodao da je spreman da “na poziv svoje države Srbije dam bilo kakav iskaz, kao što sam spreman da se za nju borim”.

– Moja sudbina oklevetanog i progonjenog čovjeka je danas sudbina svakog Srbina na Kosovu i Metohiji, jer svi zajedno se u ovim teškim trenucima borimo za kolektivni opstanak srpskog naroda na prostorima na kojima mnogi žele da nas ne bude – navodi se u saopštenju.

Takođe se dodaje da je ovo obraćanje Radojičića namijenjeno prije svega njegovim sugrađanima i sunarodnicima na Kosovu i Metohiji.

Nisam uplašen, kao što ni moji sugrađani ne treba da budu uplašeni, jer Srbija je ozbiljna država, i preduzeće najmudrije, najodlučnije i najodgovornije poteze kako bi sačuvala svoj narod na Kosovu i Metohiji. Spreman sam da za svoju porodicu i svoju zemlju sve podnesem, ali nisam i neću da prihvatim da me blate i optužuju oni koje su za to platili Amerikanci i Britanci – jasan je potpredsjednik Srpske liste.

Radojičić je poručio da nema uzmicanja, da je on “blizu, da čeka i posmatra” i da će “pobjeda će na kraju, bez ikakve sumnje, biti naša”.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79