Milan Tegeltija o mogućem otcjepljenju RS-a: Opasna i skupa igra, kako je krenulo ništa nije isključeno

Milan Tegeltija, već sada bivši predsjednik Visokog sudskog i tužilačkog vijeća, na svom Twitter profilu odlučio je u više nego kontroverznoj objavi prokomentirati aktuelna politička dešavanja u Bosni i Hercegovini.

Naime, on se dotakao sudbine bh. entiteta Republika Srpska, ali i utjecaja Stranke demokratske akcije na dešavanja u manjem bh. entitetu.

– RS u trenutnim svjetskim okolnostima, samoinicijativno, bez nekog značajnog događaja, teško može otvoriti priču o nezavisnosti, sem da se uzda u Bakira, SDA i neki njihov radikalan potez protiv RS-a. Kako je krenuo i nagovještava, ništa nije isključeno. Opasna i skupa igra, napisao je Milan Tegeltija na navedenoj društvenoj mreži.

RS u trenutnim svjetskim okolnostima,samoinicijativno,bez nekog značajnog dogadjaja,teško može otvoriti priču o nezavisnosti, sem da se uzda u Bakira, SDA i neki njihov radikalan potez protiv RS.Kako je krenuo i nagovještava,ništa nije isključeno. Opasna i skupa igra!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79