Milanović o Plenkoviću: Ružan je, on je obični magistar, dakle ništa

Predsjednik Republike Hrvatske Zoran Milanović danas je posjetio Rijeku, gdje je otvorio Dječiju kuću, nakon čega je dao izjavu za medije. Komentirao je, između ostalog, i izjavu Andreja Plenkovića da Zlata Đurđević sigurno neće biti izabrana za predsjednicu Vrhovnog suda.

– Ono što ću reći neće vam se dopasti, ali moram biti jasan i grub. Čuo sam što je rečeno. Plenković je samo obični magistar, dakle ništa, kao ni ja. Ima jedan talijanski film “Ružni, prljavi, zli”. Prvi je ružan, to je Plenković, ne mislim na fizičku pojavnost, ali ženi od 50 godina govori kao da je ona njegova priležnica, a on svodnik. Ovo je seljačka, divljačka uvreda ženi koja nije napravila ništa protuzakonito. Plenković je govorio da nema šanse. Ustav kaže da predsjednik, a to sam ja, predlaže predsjednika Vrhovnog suda, a ne ti dragi prijatelju Plenković ili Šeks – Sova – kazao je.

Milanović o Pupovcu: Dobio sam više glasova Srba nego on u cijelom svom životu

Drugi je prljav, Pupovac, koji je rekao da je padobranka, dodaje, čovjek koji je ušao u Sabor s 10 hiljada glasova. Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, smatra Milanović.

O predsjedniku Sabora Gordanu Jandrokoviću je rekao da ga cijela Hravtska zove “Njonjo”.

– Gospodin Njonjo, tako ga zovu i u HDZ-u, on se danas outao u Saboru. Rekao je ono što suverenisti, suverenacisti govore danima, na razini šovinističke mržnje. Rekao je danas da je protiv Đurđević, zato što je ona bila protiv izručenja osoba odgovornih za ubistva Đurekovića – izjavio je Milanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79