Milanović o Pupovcu: Dobio sam više glasova Srba nego on u cijelom svom životu

Predsjednik Zoran Milanović večeras je vrlo oštro, ne birajući riječi, govorio o postupku izbora predsjednika Vrhovnog suda.

Posebno je napao premijera Plenkovića, predsjednika SDSS-a Milorada Pupovca i predsjednika hrvatskoga sabora Gordana Jandrokovića. Za njih trojicu rekao je da su „Ružan, Prljav i Zao“.

– Plenković je danas govorio da nema šanse da Zlata Đurđević bude predsjednica Vrhovnog suda, da će oni vidjeti koji su kandidati… Plenkoviću, Ustav kaže da Predsjednik Republike, to sam voljom hrvatskih ljudi ja, predlaže predsjednika Vrhovnog suda, ne ti, prijatelju, ne HDZ, ne tvoj patrijarh i sponzor Vlado Šeks, kolega Sova – poručio je Milanović.

Onda se okomio na Milorada Pupovca kojeg je nazvao prljavim jer je za Đurđević rekao da je padobranka.

To kaže čovjek koji je, na pravdi Boga, s 10.000 glasova hrvatskih Srba ušao u sabor. Koga on predstavlja i u čije ime govori. Na svakim izborima dobijem više glasova Srba nego Pupovac u cijelom svom bezvrijednom političkom životu, trgovačkom, neiskrenom, nepoštenom, i vrijeme je da se to konačno kaže. Josipović je to nazivao etnobiznisom, ja čaršijskim lopovlukom. Neka nekretnine podijele ljudima na Baniji koji moraju spavati sa svinjama. Zadnji je koji može govoriti da je ona padobranka – rekao je Milanović.

Nakon podužeg monologa u kojem nije štedio riječi ni za predsjednika sabora Gordana Jandrokovića, za kojeg je rekao da je zao, Pupovcu je poručio:

– Poruka Pupovcu – predstavnik svih siromašnih, manipuliranih Srba sam ja, Zoran Milanović, zagrebački Hrvat porijeklom iz Dalmacije. Bok, Pupovac!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79