Milanović opet napada, spominje BiH, za uvrede koristi “teferič na Ilidži”

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović nastavio je sa svađama putem svog Facebook profila. Milanović je u najnovijem postu napao saborsku zastupnicu Radu Borić i „Jutarnji list“.

Potom je prozvao lidera stranke Možemo! Tomislava Tomaševića, za kojeg je kazao da se oblači kao da je krenuo na teferič na Ilidžu.

– Riječ-dvije i o gospodinu Tomislavu Tomaševiću, istina, bitno manje nekorektnom političaru. Wannabe-gradonačelnik također ima vremena prozivati me i dijeliti mi lekcije zbog „neprimjerenog“ ponašanja, ali o verbalnom divljaštvu jedne zastupnice u Saboru šuti k'o zaliven. Što to, gospodine Tomaševiću, u žargonu vašeg „kluba“ znači pojam „neprimjereno“? Je li to preludij u fetvu ili tek drugarska kritika? Ako je ovo drugo, meni se ne čini primjerenim to što vi i mnogi drugi dolazite u Sabor odjeveni kao što se nekad išlo na teferič na Ilidžu. Bez odijela, bez kravate, kao da ste veći od institucije kojoj pripadate. Mislite da se meni baš nose odijelo i kravata? – napisao je Milanović.

Milanovićeva objava izazvala je razne reakcija na društvenim mrežama. Neke od njih odnose se i na izjavu o ilidžanskom teferiču.

– Na teferič su išle age i begovi u najsvečanijim odijelima i uz pratnju muzike. Da si jednom bio na takvom teferiču ni bi ti na pamet palo da ideš po nekakvim opskurnim neprijavljenim bircusima (klubovima) koji su leglo korupcije. I ti se nazivaš predsjednikom neke države – stoji u komentaru jednog Sarajlije na društvenim mrežama.

Inače, prije toga Milanović je u istom postu, kako smo rekli, napao Borić i „Jutarnji list“.

– Zastupnica u Hrvatskom saboru gospođa Rada Borić, dojučerašnja predsjednica Nove ljevice, za svoj neistinama i nepoštenjem bremeniti intervju logično je i primjereno odabrala „Jutarnji list“. To su, da podsjetim, dnevne novine koje su prije nekoliko godina završile u kandžama jednog odvjetničkog ureda koji je sasvim nezainteresiran za novinarstvo i ikakav javni interes, no itekako je zainteresiran za svoj politički i ekonomski utjecaj. Fino, bogami – napisao je Milanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79