Milanović ostao bez teksta nakon pitanja mladića: “Ha?”

Nakon što se Milanović rukovao s bivšim ministrom odbrane Hrvatske Damirom Krstičevićem, jedan muškarac iz grupe ga je upitao “Kakva je roba?”.

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović sudjelovao je na obilježavanju 31. godišnjice osnivanja 4. gardijske brigade Pauci te svečanoj ceremoniji i dodjeli beretki pripadnicima 3. mehanizirane bojne Pauci.

Nakon što se Milanović rukovao s bivšim ministrom odbrane Hrvatske Damirom Krstičevićem, jedan muškarac iz grupe ga je upitao “Kakva je roba?”.

Milanović je malo zastao i pitao: “Ha?”, ali se ne može jasno čuti što mu je zatim rekao. Ubrzo nakon toga nastavio je s obilježavanjem godišnjice.

Inače, saborski zastupnik Hrvoje Zekanović je u srijedu, po njegovom aludiranju, u Sabor donio vrećicu kokaina.

– Taj Plenkovićev glodavac, rodent, koji je odjednom počeo nešto raditi za novac, to nije posao saborskih zastupnika, to je sumnjivo. Zašto se okomio na mene, nije mi to problem, ali doći u Sabor i reći da imaš pola kile kokaina, a nije uhapšen…? Istina, štiti ga imunitet, ali do određene težime kaznenog djela, a ovo je teško kazneno djelo, Trebalo ga je privesti i optužiti za rasparčavanje narkotika, ako je zaista imao kokain kod sebe. Ako nije, treba ga odmah u ludnicu strpati – rekao je Milanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79