Milanović: Srbija, ako želi u EU, mora reći gdje su nestali

Imamo taj problem nestalih, 2.000 ljudi, čija tijela su prenošena devedesetih godina kad se otkrilo da postoje masovne grobnice, kazao je Milanović

Hrvatski presjednik Zoran Milanović gostovao je u emisiji “Točka na tjedan” N1 televizije gdje je, između ostaloga, komentirao i odnos sa srbijanskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem.
“Ja se nadam da Vučić nije jedan od onih ljudi koji kad prestane biti što je neće moći živjeti u svojoj državi. Ja mu to od srca želim”, rekao je Milanović.

“Njegov govor u Glini teško je zaboraviti, jer je nakon njega slijedila pošast, užas i devastacija srpskog naroda u Hrvatskoj, koji je otišao, ali se počeo vraćati. Imamo taj problem nestalih, 2.000 ljudi, čija tijela su prenošena devedesetih godina kad se otkrilo da postoje masovne grobnice. To nisu radili pripadnici Crvenog križa, nego visoka država. Oni znaju gdje je to. Nema hrvatske vlade koja će to moći zanemariti, a Srbi imaju te podatke. Vučić nije u tome sudjelovao, ali te podatke morat će reći ako žele biti dio Europske unije”, rekao je Milanović.


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79