Mile iz Bijeljine pokušao ubiti pjevačicu u kafiću: Uhapšen je

Mile iz Bijeljine pokušao ubiti pjevačicu u kafiću: Uhapšen je


Pedesetčetverogodišnji Mile J. iz Bijeljine uhapšen je zbog pokušaja ubistva žene u tom gradu, a nadležno tužilaštvo zatražilo je da mu se odredi pritvor.
On se sumnjiči da je u jednom kafiću u tom gradu pokušao ubiti pjevačicu koju je prvo šakom udario u glavu, a potom i nožem nasrnuo na nju.

U daljem napadu na ženu spriječili su ga drugi gosti u ugostiteljskom objektu.

Iz Policijske uprave Bijeljina potvrdili su da se napad dogodio preksinoć nešto poslije 22 sata.

– Osumnjičeni je u ugostiteljskom objektu u Bijeljini uz upotrebu fizičke snage ženskoj osobi nanio tjelesne povrede, nakon čega ju je pokušao napasti uz upotrebu hladnog oružja u čemu je spriječen od strane drugih lica – naveli su iz policije, te dodali da je osumnjičeni, uz izvještaj o počinjenom krivičnom djelu pokušaj ubistva, predat u nadležnost bijeljinskog Okružnog javnog tužilaštva.

Iz Tužilaštva navode da su za osumnjičenog zatražili određivanje jednomjesečnog pritvora.

– Tužilaštvo je Okružnom sudu u Bijeljini uputilo prijedlog za određivanje pritvora protiv osumnjičenog M. J., zbog osnovane sumnje da je 6. okotbra oko 22.15 sati u Bijeljini počinio krivično djelo pokušaj ubistva i ugrožavanje sigurnosti – naveli su iz Tužilaštva.

Dodali su da je pritvor predložen zbog bojazni da bi boravkom na slobodi osumnjičeni mogao ometati istragu uništavanjem dokaza ili utjecajem na svjedoke, opasnosti da bi mogao ponoviti krivično djelo ili dovršiti započeto, kao i zbog bojazni da bi njegovo puštanje na slobodu moglo uznemiriti javnost.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija