Miletić: Izetbegović crta Čovića i sebe u Predsjedništvu!

Miletić poručuje Čoviću: Zbog tvoje politike u BiH živi samo 285.000 Hrvata, duplo manje od popisa 2013. godine!

Mi smo hapsili, ali su ih tužitelji i sudije puštali! Za neke od predmeta smo ustanovili da postoji odgovornost tužitelja! Odgovarali su da imaju godinu da utvrde krivicu! Novinari su i ranije napadani od lokalnih kabadahija i političkih moćnika! Abdulah Hajdarević ima očigledne namjere zbog kojih prati Vas i Vašu porodicu! Kada bi Sud radio svoj posao političari bi mogli da podstrekuju koga hoće! Šta da očekuju obični reporteri kada novinare poput Vas napadaju?! Sistem sigurnosti opterećen nerješavanjem kaznenih djela! Ne postoji saradnja između policije i Tužilaštva! Dodik u Federaciji idol, jer ima moć u RS-u! Ni poziciji ni opoziciji nije zanimljiva tema privrednog kriminala! Opozicija se ne trudi nešto promijeniti, jer će naslijediti vlast!

SNSD i HDZ žele srušiti OSA-u, bošnjačka politika im daje povoda da to urade! OSA bi trebala čuvati državu, a ne pojedince! Bilo je raznih pokušaja napada na mene! Bošnjačka sekta je naručila moje ubistvo Zemunskom klanu! Sve mi je ispričao momak iz Beograda kojem sam spasio život! Sve je dokumentovano i predložio sam ga kao zaštićenog svjedoka, a tužilac je odbio da on bude svjedok! Stavili su mi metu na čelo u novinama, ali nisu uspjeli u svojoj nakani! Tužio sam ih i dobio u svakom predmetu!

Predložio sam uvođenje obavezngo i elektronskog glasanja na izborima! Prihvatili su inicijativu i čekam izjašnjavanje! Uvođenje takve inicijative je direktna borba protiv organizovanog kriminala! Ko krade glasove, sutra krade pare! Izetbegović crta Čovića i sebe u Predsjedništvu! Čović povratnik u vršenju krivičnih djela i ne zaslužuje da vodi hrvatski narod! Glavni cilj HDZ-a je bio da interesorna grupa ništa ne uradi! Pronalaze bilo kakav izgovor da se reforme ne dese! Njima odgovara status QUO i da se ništa ne desi u ovoj zemlji! Ne žele promjene, jer u njima ne bi učestvovali! Izbori 2022. se pod ovim zakonskim okolnostima neće desiti! Šta ako se ne dese?! Kako ćemo riješiti krizu te vrste?! Izvršili su eutanaziju državnih institucija! Taoci smo njihovih političkih igara! Produžavaju agoniju građana BiH kako bi ostali na vlasti!

Inzko je dobar čovjek, ali ništa nije uradio! Zaradio tri i po miliona i otišao! Stranci dobijaju na vremenu, jer nemaju stvarnih rješenja za nas! Vučić je lider, sviđao se on nama ili ne! Menadžment na KCUS-u ne funkcioniše! Aferu „Respiratori“ smatraju ličnim napadom! Gdje ima da premijer tehničkoj sekretarici daje da kupi respiratore?! To je nesavjestan rad u službi! To je čist kriminal! Imaju li ovi na vlasti mozga?! Prema Srbima i Hrvatima država BiH ne treba da postoji, a Bošnjaci im na to „nalegnu“ neadekvatnim ponašanjem! Izetbegović, Špirić i Čović primaju 18 hiljada maraka godišnje za telefon! Lakše bi prihvatili da se dira Ustav BiH nego njihove pare! Za dva sata se može utvrditi vjerodostojnost diplome iz Sarajeva! Kasumović u Zenici doveo svoju ženu za direktoricu Kliničkog u Zenici, jer je vidio da to može u Sarajevu! Nisu džabe na Zapadu izmislili da se supruge bave humanitarnim radom!

Vučićevo podilaženje Dodiku nije dobro! Dok se ne potpiše sporazum o granicama sa Srbijom i Hrvatskom oni će imati pretenzije na BiH! Kazali su da je oprema za elektronsko glasanje skupa! Našao sam strance koji bi nam kupili opremu, može čak i da se iznajmi! Oni neće, jer onda ne mogu krasti glasove! 2022. nije izborna godina nego referendum! Jedan od modela koji su razmatrali Čović i Izetbegović je da se jedan od članova Predsjedništva izabere u Parlamentu! Onda trebamo imati četiri predsjednika ako hoćemo da zadovoljimo presude u Strazburu! Prva borba je očuvanje BiH, a druga borba je borba protiv kriminala! Broj Hrvata u BiH opao za polovinu od 2013. godine! Živi ih 285 hiljada u cijeloj BiH! Oni žele tri etnički čiste i zatvorene sredine, makar bile i prazne!

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79