Milo Đukanović: Spreman sam da se borim u šumi, hoće opet da prave veliku Srbiju i veliku Hrvatsku!

Predsjednik Crne Gore Milo Đukanović gostujući na FACE TV kazao je da nema razloga da u Crnoj Gori ne dođe do promjene vlasti

“U nekom trenutku se dogodi splet okolnosti koje su dale presjek kakav su dale. Mi smo u budućem parlamentu zastupljeni sa jednim poslanikom manje u odnosu na većinu, to se blago pomjerilo, ali ne vidim u tome ništa dramatično”, kazao je Đukanović večeras u ekskluzivnom intervju za Face TV Milo Đukanović.

Dogodila se promjena vlasti koja potvrđuje demokratski kapacitet Crne Gore, ističe Đukanović.

“Zaista mislim da imamo razloga da budemo ponosni na sve ono što smo uradili kao vlast”, dodao je on.

“Ovi koji slave pobjedu s pravom slave pobjedu, pobijedili su. Imali su 30 godina priliku da kažu pobijedili ste, nijesu to uradili. Ovo će valjda biti prvi izbori koji su regularni jer mi nijesmo pobijedili. Priznali smo rezultat i nije nam padalo na pamet da se služimo nekim postizbornim inženjeringom. Ne mislim da je to pravilno čitanje demokratije i slobodno izražene volje građana. Za Crnu Goru ćemo se boriti i u šumi ako bude trebalo”, istakao je Đukanović.

“Ne vidjeti da se restaurira politika devedesetih je političko sljepilo. Današnja politička realnost se ne razlikuje od one devedestih. Nije Crna Gora najvažnija tema ove priče, ovo je ilustracija šta se priprema za Zapadni Balkan! Korak po korak se restauriraju ideje iz Crne Gore. Stvaraju se velika Hrvatska, velika Albanija, velika Srbija, to je velika tragedija! Velikosrpski nacionalizam želi da realizuje svoju želju, a to je da proguta Crnu Goru!, poručuje Đukanović.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79