Milorad Dodik ponovo testiran na koronavirus, poznati rezultati

Iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske, odjeljenja za kabinetske poslove i poslove informisanja, saopćili su da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Milorada Dodika stabilno.

– Nakon današnjeg zasijedanja konzilijuma ljekara Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske ustanovljeno je da je zdravstveno stanje predsjedavajućeg Predsjedništva BiH gospodina Milorada Dodika stabilno i u blagom poboljšanju u odnosu na prethodne dane, a prisutno je poboljšanje rezultata laboratorijskih nalaza.

Gospodin Dodik je retestiran i rezultat PCR testa na koronavirus je negativan – stoji u saopćenju.

Navodi se i da je Dodik pod konstantnim nadzorom konzilijuma te da su ljekari u stalnim konsultacijama sa eminentnim stručnjacima iz Srbije i iz inostranstva.

– Koristimo ovu priliku da zamolimo medije da prilikom obavještavanja javnosti o zdravstvenom stanju gospodina Dodika koriste relevantne informacije iz Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske – piše u saopćenju.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79