Milorad Dodik: Srpska nije inat, već sloboda

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik istakao je da srpski narod želi da živi u miru, u svojoj Republici Srpskoj, za čiju odbranu su život dale hiljade srpskih junaka.

“Srpska nije nikakav inat, već sloboda. Srbi žele da žive ponosno, bez omalovažavanja, ponižavanja, nametanja mišljenja i falsifikovanja istorijskih činjenica od političkog Sarajeva i raznih bjelosvjetskih mešetara”, objavio je Dodik na Instagramu.

Predsjednik Srpske je podsjetio da je protekle sedmice u Banjaluci održan veličanstven skup sa kojeg su poslate te poruke.

“Sa predsjednikom Srbije Aleksandrom Vučićem posjetio sam opštinu Bileća, kao i manastir Žitomislić, a boravili smo i na Međunarodnom sajmu privrede u Mostaru”, naveo je Dodik.

Dodik je podsjetio i da je u Administrativnom centru Vlade Srpske u Istočnom Sarajevu održan je sastanak partnera u vlasti na nivou BiH, na kojem je dogovoreno da se radi na usvajanju izmjena Izbornog zakona BiH.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79