Milorad Dodik: U svakoj zemlji bi ova budala, spodoba i smutljivac Ramo Isak bio u zatvoru

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik rekao je da “haos u koji su stranci doveli BiH svakim danom doprinosi razdoru između dva entiteta i tri konstitutivna naroda, dok jednog dana konačno ne dovedu do potpunog razlaza.

“Da u toj međunarodnoj zajednici neko zaista ima dobre namjere, pustili bi nas da se dogovorimo i prestali bi da prave ovakvu štetu, jer zbog njihovog negativnog intervencionizma, nažalost, ispašta obični narod”, naglasio je Dodik.

On je rekao za Srnu da “nema veće sramote za Federaciju BiH od one koju im je u proteklom vremenu napravila trojka, jer su zahvaljujući njima i njihovoj politici na površinu isplivale razne spodobe koje su za kratko vrijeme napravile dodatni haos u protektoratu zvanom BiH.”

“Vrhunac njihovog katastrofalnog kadrovanja je izbor spodobe i smutljivca Rame Isaka za ministra unutrašnjih poslova. Ne raduje me što u FBiH vlada haos, jer taj haos ide samo na štetu običnog naroda koji nije kriv što ima nesposobne političare koji ih predstavljaju.

Ali, sva ta dešavanja najbolje pokazuju kakav nered prave stranci, postavljajući/smjenjujući one koji će izvršavati ono što oni traže, pa se tu nađu i razne budale i likovi nedorasli da budu ni predsjednici mjesne zajednice”, istakao je Dodik.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79