Miloš (22) i Aleksandar (32) u smrt su otišli zajedno: Tuga i muk u domu braće nastradale u nesreći

Miloš (22) i Aleksandar (32) u smrt su otišli zajedno: Tuga i muk u domu braće nastradale u nesreći


Nevjerica, tuga, jad i suze u porodici i familiji Petrović, odnosno Penezić, čiji su najbliži, rođena braća po majci, Aleksandar i Miloš, poginuli u ponedjeljak u teškoj saobraćajnoj nesreći u naselju Rucka kod Umke, nadomak Beograda.

(FOTO) BMW sletio s ceste i zakucao se u banderu, dvije osobe poginule

– Šta da kažemo? I dalje ne možemo sebi da dođemo od šoka. Pustite nas da tugujemo – rekla je za “Novosti”, jedna od rođaka. – Majci Zorici je najteže, izgubila je dvoje djece. Ona nije tu, otišla je u Beograd da identifikuje tijela.

Dvorište domaćinstva u Ulici Sime Markovića u selu Veliki Borak, kod Barajeva, odakle su braća Aleksandar Penezić (32) i Miloš Petrović (22), je bilo puno rodbine, prijatelja i komšija, koji su došli da izjave saučešće. Svi još u nevjerici zbog nesreće, a o stradalima imaju samo riječi hvale.

– I Aleksandar i Miloš su bili dobra i vredna djeca. Radili su moleraj u kraju, ali i po široj okolini Beograda. I bili su vrsni majstori, pa su ih zbog toga mnogi angažovali. Ništa im nije bilo teško, nisu odbijali nijedan posao. A eto, dogodilo se da su se, kako slutimo, vraćali sa jednog od njih i žurili kući, da stignu pre policijskog sata. I odoše u smrt zajedno, kao što su uvijek i bili zajedno u životu. Strahota za porodicu, a najviše za Aleksanrovo dvoje djece koja ostaše bez roditelja – kaže jedna od komšinica.

Kako saznajemo od komšinice, prema nezvaničnim informacijama koje su stigle do njih, do nesreće je, kako se sumnja, došlo jer je navodno neko vozilo izletilo pred BMV u kojem su bila braća, “isjeklo” im put, pa je Aleksandar, koji je upravljao automobilom, izgubio kontrolu i udario u betonsku banderu. Od siline udarca, obojica su poginula na licu mjesta prenosi ATV.


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija