Mina Mateljan: Naida se nije pojavila zbog ključnih svjedoka, ipak nije priča “rekla-kazala”

Zbog nedolaska Naide Karić odgođen je današnji nastavak suđenja za paljenje Golfa 7, koji je koristila Mina Hadžijusufović, poznatija kao Mina Mateljan.

I pored toga, danas je Mateljan bila prilično raspoložena. Na naše pitanje šta misli o tome zašto Naida nije došla, ljepotica Instagrama je bila vrlo direktna.

– Nije se pojavila očigledno zato što su se pojavili svjedoci koji su ključni. Izbjegava, ipak neće biti priča ”rekla-kazala”. Ti su svjedoci optužbe moji prijatelji – kazala je Mateljan, s kojom smo razgovarali u holu Općinskog suda u Sarajevu.

Advokati Naide Karić na ranijem pretresu kazali su da je riječ o pričama ”rekla-kazala”, dok je Naida nakon pretresa rekla da Mina nema nikakvih dokaza.

Pozvane svjedoke Mina je navela jer su je oni upozoravali da Naida traži osobu koja će joj zapaliti vozilo, prenosi Avaz.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79