Ministar u BiH prerezao vrpcu povodom postavljanja zavjesa u školi!

Podsjetimo, u septembru prošle godine u Živinicama je svečano otvoren lift, a slične svečanosti održavane su i u čast otvaranja trotoara, kontejnera, asfalta i bankomata

Ministar obrazovanja, nauke, kulture i sporta HNK Rašid Hadžović 28. decembra 2022. godine svečano je prerezao vrpcu u Osnovnoj školi Gnojnice u Mostaru povodom završetka projekta “Opremanje škole rashladnim uređajima, pergolom i rebrastim zavjesama” koji je podržala Turska vojna misija u BiH.

– Čast mi je i zadovoljstvo što sam ovdje s vama. Ovo je bitan događaj za sve nas. Jer je realiziran projekt u JU Osnovna škola Gnojnice koji će biti od koristi i našim učenicima i nastavnicima. Ali i zbog činjenice da imamo priliku ugostiti naše prijatelje iz Turske. Nadam se da će još biti prilika za ovakve susrete u narednom periodu. I da će se saradnja i dalje nastaviti – rekao je ministar Hadžović.

Direktorica škole Sadeta Zlomužica također je istaknula zadovoljstvo realizacijom ovog projekta.

– Ovaj projekt doprinijet će ugodnom ambijentu za rad naših učenika i nastavnika. Zahvaljujemo svim ljudima koji su podržali ovaj projekt. Vrata naše škole su vam uvijek otvorena. Smatramo vas prijateljima i nadamo se nastavku saradnje – rekla je Zlomužica.

Podsjetimo, u septembru prošle godine u Živinicama je svečano otvoren lift, a slične svečanosti održavane su i u čast otvaranja trotoara, kontejnera, asfalta i bankomata.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79