Mioković: Kada je koncert ilahija i kasida u Banjoj Luci, pitam za Sanju?

Sarajlije i dalje ne mogu da “halale” Sanji Vlaisavljević sve neistine o gradu u kojem je, između otalog, i na stekla sve što trenutno ima u životu, a koje je onako “plaćenički” izrekla za RTRS. Među mnogima koje to i dalje “žulja” je i Dragan Mioković, bivši policajac i svjedok u više haških suđenja.

U srijedu 5.januara 2022., u Narodnom pozorištu u Sarajevu, održaće se Božićni koncert, u organizaciji Srpskog prosvjetnog i kulturnog društva “Prosvjeta” iz Sarajeva. Kada je koncert ilahija i kasida u Banjaluci? Pitam za gđu Vlaisavljević, rođenu Hasanbegović, napisao je Mioković na Twitteru.

Podsjećamo, Vlaisavljević je u huškačkom prilogu RTRS-a, kojeg je pripremila Branka Kusmuk, kazala kako u priču o multikulturnog Sarajeva vjeruje još samo Republika Sarajevo”.

– Dakle ne postoji multietnički grad Sarajevo. Imate svinjetinu koja je protjerana iz Sarajeva, imate Djeda Mraza koji je protjeran, a sada imate i svjetlosnu rasvjetu… imate sve što je odraz multikulture, a da je protjerano iz Sarajeva, izjavila je Vlaisavljević, dok je njen pogled bio uperen prema platou Skenderije, gdje se nalazilo gotovo sve ono za šta je rekla da je protjerano iz grada.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79