Miralem Pjanić novi je vlasnik sarajevske Revolucije

Miralem Pjanić novi je vlasnik sarajevske Revolucije


Naša fudbalska zvijezda Miralem Pjanić slijedi primjer Edina Džeke i dio miliona zarađenih od fudbala odlučio je uložiti u ugostiteljstvo.

Kako Faktor saznaje, fudbaler Barcelone postao je vlasnik popularnog sarajevskog okupljališta Revolucija 1764, koje se nalazi u strogom centru Sarajeva.

Naime, uvidom u podatke na portalu Akta.ba jasno se vidi da je Miralem Pjanić vlasnik firme Main Street, u čijem je vlasništvu spomenuti objekat.

Naime, Pjanić je postao vlasnik popularnog sarajevskog kafića i restorana Revolucija 1764 koji se nalazi u centru Sarajeva.

Nogometaš koji još uvijek ima aktivan ugovor s Barcelonom je postao vlasnik firme Main Street u čijem je vlasništvu kafić i restoran, navodi se na specijaliziranom portalu Akta.

Za svaku je pohvalu da naši uspješni sportisti dio zarađenih novaca ulažu u domovinu i na taj način daju dobar primjer stranim investitorima piše Faktor

Pjanić je tako odlučio slijediti primjer drugih sadašnjih i bivših bh. reprezentativaca poput kapitena Edina Džeke koji su još ranije počeli s ulaganjem u ugostiteljske objekte i nekretnine.

Inače, Pjanić je nedavno završio svoju epizodu u Bešiktašu gdje je bio na posudbi, a 30. juna se zvanično vraća u Barcelonu.

Ugovor s Kataloncima ima do ljeta 2024. godine, a ostaje nam da vidimo hoće li zaista ostati u Barceloni naredne sezone ili će uslijediti neki novi scenarij za našeg veznjaka.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)


Pošalji vijest
Pošalji vijest

Imate vijesti koje želite podijeliti anonimno?
Javite nam putem Vibera ili e-maila!

VIBER EMAIL

Društvene mreže

Pratite nas na društvenim mrežama kako biste uvijek bili u toku s najnovijim vijestima i ekskluzivnim sadržajem!

Preuzmite našu službenu aplikaciju i uživajte u bržem i lakšem pristupu svim najnovijim vijestima, direktno na vašem mobilnom uređaju!

Crna Hronika Andorid AplikacijaCrna Hronika iOS Aplikacija