Miralem Šabić: Nisam navikao na pomoć, pogodilo me to što ne mogu sam sebi da stvorim

Nakon što je tokom prvog vala koronavirusa Miralem Mika Šabić besplatno vozio boce kisika iz Sarajeva do Konjica i time spasio na stotine života, sada je njemu potrebna pomoć.

Javio se veliki broj ljudi koji žele da pomognu ovom heroju nacije.

Sjećate li se čovjeka koji je svaki dan besplatno vozio boce kisika iz Sarajeva u Konjic: Sada treba pomoć dobrih ljudi

Iznenađen nesebičnom podrškom i dobrotom ljudi, Mika se zahvaljuje svima onima koji hoće da pomognu.

– Hvala ljudima koji će pomoći, koji hoće da pomognu jer ja nisam naučio na ovo. Sve ovo me je još više pogodilo jer ne mogu da radim, ne mogu sam sebi da stvorim – kazao je za portal “Avaza” Mika Šabić.

Miralem Šabić je nesebično svima pomagao


Nakon bolničkog tretmana u Mostaru, Šabić kaže da je malo bolje.

 Bolje sam, pijem dosta tableta, ali još uvijek mi smetaju vrućine i hladnoće, a ponekad mi se malo „zamanta“. Vjerovatno kada, akobogda, odem u Tursku i to će se riješiti. Sve sam bio zaboravio, nisam znao ni kuda hodam, ništa  podijelio je sa nama Šabić.

Dodaje i da je imao problema u komuniciranju, orijentiranju, ali da je, izgleda, na vrijeme reagirao. Na kraju se zahvalio svim ljudima koji žele da mu pomognu.

Naš Mika je svojim angažmanom i dobrotom za grad i građane Konjica zaslužio da svi stanemo uz njega i pomognemo mu – navodi se u apelu Mikine kćerke na Facebooku.

Otvoren je račun za novčane uplate iz BiH za Miralema u BBI banci broj 141-506-13101977-79.

Otvoren je račun za novčane uplate iz BiH za Miralema u BBI banci broj 141-506-13101977-79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79