Mirnesa svjedoči na Sudu: Suđenje njenom saučesniku Marku možda riješi misteriju nestalog miliona eura

Sanjala je o životu punom luksuza i ljubavi, a dobila je ćeliju u ženskom zatvoru. Mirnesa Bešlić (42) iz BiH osuđena je na tri godine zatvora u Njemačkoj zbog krađe 1,25 miliona eura. Sada mora da se vrati na sud, prenosi Telegraf.

Učestvovala u krađi novca
Mirnesi, poznatoj kao Miki, u srijedu je dozvoljeno da sjedne u stolicu za svjedoke. Ona bi trebalo da svjedoči protiv svog saučesnika Marka I. (45).

Sada već nadaleko poznata plavuša radila je u Proseguru, firmi za transport, iz koje je ukrala više od milion eura. Marko je, navodno, bio zadužen za organizaciju njihovog bjekstva.

Njemu sada na sudu u Štutgartu prijeti do 10 godina zatvora zbog zajedničke krađe, prenosi Bild.

Nakon krađe, Mirnesa je pobjegla u Beč s Robertom S. (29), u kojeg je bila zaljubljena. Odatle je, kako se navodi, uz pomoć švercera odvela Roberta preko nekoliko granica u Srbiju.

Mirnesa je, navodno, kasnije počela da se plaši Roberta, zbog čega je i pobjegla od njega. Uz pomoć advokata Markusa Okolisana (46) i policije, vratila se u Njemačku, gde je i uhapšena na aerodromu.

Uplašio se Roberta
“Bild” piše da je moguće da se Marko I. isto uplašio Roberta, zbog čega se vratio u Njemačku, gdje ga je policija uhapsila.

Robert, za kojeg se sumnja da ima veze sa mafijom, i dalje je u bjekstvu.

“Bild” saznaje da su istražitelji uspjeli pronaći kod Marka 4.200 eura.

Mirnesa je potrošila gotovo 20.000 eura na bjekstvo. Kada je uhapšena na aerodromu u Štutgartu, u džepu je imala 249,40 eura.

Do danas nije poznato gde je ostatak plijena, a istražitelji se nadaju da će to saznati tokom suđenja Marku.

“Bild” piše da će Marko možda na sudu otkriti gdje se krije Robert S. i tako riješiti misteriju nestalih miliona.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79