Mirsad preživio tešku saobraćajnu nesreću u Njemačkoj: “Do sada sam imao 55 operacija”

Kamiondžija Mirsad Sejfić javio se portalu Crna-Hronika kako bi sa javnosti podijelio životno iskustvo koje je doživio u teškoj saobraćajnoj nesreći u Njemačkoj.

Kako kaže, želi da svima skrene pažnju da paze i da se čuvaju, a pogotovo onima u saobraćaju.

“To je bio lančani sudar 3 kamiona i 4 putnička automobila. Svi smo udarili jedan u drugog. Nesreća se desila na autoputu A7 kod Hanovera 2021. godine u martu. Preživio sam samo zahvaljujući dragom Bogu.

Imao sam nesreću sa kamionom, bio sam suvozač a kolega mi je nažalost poginuo u tom udesu. Mi smo udes imali na A7 bio je totalni zastoj. Zadnji kamion je pokupio njega sa punim gasom. Išao je 100 km/h, nije kočio.

Taj kamion je pokupio još tri kamiona. Ja se uz Božiju pomoć još oporavljam, ostao sam živ i imao sam 55 operacija. Šta da vam kažem ljudi moji, oprez, vozite oprezno i ne brže od života.

 

Svakom to može da se desi u životu. Pazite kako vozite. Voli vas vaš Mirsad! – izjavio je ovaj kamiondžija za portal Crna-Hronika.

Pogledajte video sa mjesta nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79