Mirza Čelik napustio SDA te tražio brisanje iz evidencije članstva stranke

Stranku demokratske akcije napustio je i Mirza Čelik, a zahtjev za brisanje iz evidencije članstva je uputio rukovodstvu SDA Ilidža.

– Ovim putem Vas informišem da podnosim zahtjev za brisanje iz evidencije članstva Stranke demokratske akcije – stoji u email poruci koju je Mirza Čelik.

Time je i formalno istupio iz stranke u kojoj je bio visoki funkcioner i čiji je bio poslanik u Skupštini Kantona Sarajevo.

Aljoša Čampara: “Bio sam vojnik SDA i predsjednika, branio sam stranku od Radončića, Konakovića, Kojovića…”

– Nakon održanih izbora za rukovodstvo IO SDA Ilidža, bilo je jasno da se želi uništiti sve što je bilo dobro. Ni nakon održanih izbora za savjete MZ, niko od članova rukovodstva se nije udostojio da objasni našim članovima razloge zašto smo izgubili. Smatram da je poslije izbora savjeta MZ, kompetno rukovodstvo trebalo da podnese ostavku. Vama želim uspješan rad i mnogo sreće – stoji u poruci Čelika koju je potpisao kao bivši član SDA Ilidža.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79