Mirza Ganić glasao u Visokom: Vrijeme je da skinemo ove okove diktature!

Kandidat za gradonačelnika Visokog Stranke demokratske akcije Mirza Ganić danas je u pratnji majke i supruge glasao na biračkom mjestu Porječani.

Ganić je nakon obavljenje građanske dužnosti kazao kako su već sada moralni pobjednici jer su se suprotstavili režimu i pokazali šta znači kultura, smirenost, znanje i dostojanstvo.

Cijeneći cjelokupnu situaciju u Visokom koja se mogla vidjeti kroz režiju i zloupotrebu javnih preduzeća i diktaturu gdje građani nisu smjeli reći svoje mišljenje, a zbog lajkova su bili prozivani, najvažnija stvar, pored projekata infrastrukture, je ta da Visoko treba mir, slogu i zajedništvo i da te okove i diktaturu koji su uvedeni kao represija narodu moramo skinuti – poručio je Ganić.

Na kraju je izrazio nadu da će građani poštivati epidemiološke mjere te da izbori neće utjecati na povećanje broja oboljelih od koronavirusa u BiH prenosi Hayat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79