Mirza Hatić kupio dimije Kristijanu Goluboviću: “Selam od gospodina Hatića iz Sarajeva”

“Tik tok sukob” Kristijana Golubovića i Mirze Hatića ponovo se rasplamsao. Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, sada je Mirza Hatić ponovo snimio video koji je postao viralan na Tik Toku.

Nakon što je izašao iz zatvora, Mirza Hatić počeo je trenirati na profesionalnom noviu. Otvorio je svoj youtube kanal i officialni TikTok profi gdje možete svakodnevno pogledati klipove iz njegovog život, piše Crna-Hronika.

Ovo je njegov TikTok profil na kojem je za 2 dana skupio preko milion pregleda.

U videu klipovima Hatić poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači. Ovog puta mu je Hatić kupio dimije i nanulice kako bi mogao plesati po Beogradu.

 

(VIDEO) Mirza Hatić poziva Kristijana Golubovića u Sarajevo da jedu, piju i da se na livadi potuku!

Pojavio se i video klip Kristijana Golubović u kojem javnosti govori kako je već kontaktirao menadžere u vezi njihove borbe.

“Danas sam pričao sa čovjekom iz Tribunsa koji organizuje sa ljudima iz BiH i RS-a meč između mene i Hatića, pošto je on zvao mene da se bijemo na livadi, a ja na livadi se ne bijem, tako se biju ovnovi i volovi, da ne bude džabe da ga prebijem negdje u gradu, ja sam rekao da može da napravi meč da organizuju. Naravno da tražio sam jedan dio novca od svega što se organizuje i naravno 10.000 eura za nastup. Ako može do kraja godine.”

“Zbog svega meč treba biti ili tamo ili ovdje ili negdje na sredini meč. To će oni da organizuju da ne bude nacionalista, ološa da kažem za vas takav spektakl da se uništi. Imat će tuču po kojim hoće pravilima u ringu. Ja sam pristao.”

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

@mirzahaticofficial #fyp #viral #viralvideo ♬ original sound – Mirza Hatic

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Crna Hronika BiH (@crnahronikabih)

 

Mirza Hatić poručio: Kristija Golubović je tetkurina! Čim izađe iz “Zadruge” ja i on ćemo se pobiti!

(VIDEO) Golubović odgovorio Hatiću: “Dođi po onaj krst gore pa ga ti pokidaj ovde!”

Nakon što su prije nekoliko mjeseci jedan drugom slali zapaljive poruke, Kristija Golubović nije ostao dužan i odgovorio je prozivci Mirze Hatića.

U tom videu Hatić poziva Kristijana da se sretnu i da se “muški potuku” da se jednom vidi ko je jači.

– Evo gdje god i kad god hoćeš. Ja 6. maja izlazim, može Beograd, može Sarajevo. Dođi, vodim te ja da jedemo, pijemo, šetamo, a onda da odemo na livadu – govorio je Hatić.

Ovo je poruka na prozivku gnjide iz Bosne Mirze Hatića. Ti si jedna gnjida, nacionalista, rasista, jedan smrad i pizda. Nimalo nisi muško kao što se predstavljaš. A pošto si rekao da sam ja žena, slučaj jajaro jedna. Kad tad ću te naći i pokazati celom narodu kako cviliš i kolika si pi*ka. Jer takvi ljudi kao ti, koji prete u prazno su najveće pi*ke. I to je sad kod vas postalo moderno, sve pi*ke koje imate nešto protiv mene a ne smete pred mnom da stanete. – piše Crna-Hronika

To što vi prozivate preko javnih mreža, Kristija Golubović Beograd adresa Srbija zemlja. Dođi po onaj krst gore pa ga ti pokidaj ovde kao što si ga ti tamo među tvojima. Ja nikada nisam nijednu džamiju oštetio niti uvredio jednog od 20 kumova muslimana koje imam ovde.

@mirzahaticofficial #mirzahatic #tiktok #fyp #kristijangolubovic #beograd #sarajevo #zagreb ♬ original sound – Mirza Hatic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79