Mirza Hatić postao ugostitelj: Otvorio kafić, nudi nargilu i slikanje s njim

Sarajevski žestoki momak Mirza Hatić, koji sam sebe naziva neiskvarenim momkom i lokalnim kabadahijom nakon skoro deceniju robije, odlučio je ostaviti kriminal iza sebe. Nakon izlaska iz KPZ-a Zenica brzo je postao internet zvijezda.

Nakon što je napravio profil na Tik Toku, njegovi monolozi i dijalozi sa drugim korisnicima te mreže imaju milione pregleda. Nedavno je svoju ispovijest ali i šokantne dokaze iznio u velikom intervju za naš portal kojeg možete pregledati ovdje.

Nakon svoje popularnosti na TikToku odlučio je uploviti u ugostiteljske vode. Preuzeo je kafić u Starom Gradu pod nazivom Tesoro koji se nalazi u ulici Sime Milutinovića Sarajlije.

Hatić poslao poruku svima koji ga traže

“Pošto me tražite, gdje sam šta sam da se slikate, dođite ovdje kod mene u radnju pa se slikajte i družite se s mnom. Ovo sam ja otvorio, bujrum dođite.

“Kako ste braćo. Samo da znate dođite u Tesoro. Ko me želi vidjeti upoznati se s mnom. Moj klub Tesoro, bujrum braćo moja. Svima su vam vrata otvorena. Pošto ove nargile u Sarajevu nema, ima je samo ovdje.

@mirzahaticofficial

#bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija🇷🇸 #balkan

♬ original sound – Mirza Hatic

@mirzahaticofficial

#bosna🇧🇦 #usa🇺🇸 #makedonija #crnagora #srbija #balkan #hrvatska🇭🇷

♬ original sound – Mirza Hatic

 

@mirzahaticofficial

♬ original sound – Mirza Hatic

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79