MISS SUPERSTAR WORLD 2021.: Husneta Tupković brani boje Bosne i Hercegovine

U organizaciji Superstar Model Agency Management agencije iz Crne Gore, takmičenje ljepote pod nazivom “Miss Superstar World 2021.” održat će se u hotelu Azka od 24. maja do 2. juna 2021. godine u Bodrumu u Turskoj.

Ovaj veliki događaj podržava opština Bodrum, koja će se pobrinuti da kandidatkinje upoznaju Bodrum, njegovu ljepotu i historijske znamenitosti. Za krunu misice takmičit će se najmanje 40 zemalja iz cijelog svijeta. Moto takmičenja je: ljepota dolazi iznutra, a fokusira se na gracioznost kandidatkinja, inteligenciju i prirodnu ljepotu.

Sve kandidatkinje moraju tečno govoriti engleski jezik, biti visine 172 cm ili više i imati minimum 18 godina. Glavna nagrada bit će 7000 USD, drugo mjesto 4000 USD i treće 2000 USD.

Osim što će se predstaviti u kupaćim kostimima i haljinama, kandidatkinje će prošetati i u nacionalnim nošnjama za šta je također obezbijeđena nagrada od generalnog sponzora.

Za ovu godinu, Husneta Tupković branit će boje Bosne i Hercegovine.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79