Misterija kod Doboja: Ko je žena koja se bacila u nabujalu Bosnu

Pripadnici Civilne zaštite i policijski službenici PS Doboj 1 i 2 danas su pored obala nabujale rijeke Bosne i uključeni su u potragu za tijelom nepoznate žene, koja se sinoć oko 17 sati u blizini mosta kod Željezničke stanice u Doboju bacila u rijeku. Ulazak sa čamcima u korito rijeke nije moguć, odnosno ne bi dao rezultate.

– Mi smo u koordinaciji sa CZ Doboj i sve što možemo u ovakvoj situaciji uraditi, s obzirom na nadošlu rijeku Bosnu, jeste osmatranje od Doboja do Modriče i Bosanskog Šamca. Pozvali smo i građane i vlasnike šljunkara da, ako primijete leš, jave policiji. Situacija je složena, ništa se ne vidi u mutnoj, dubokoj i hladnoj rijeci Bosni – kaže portparol PU Doboj Dragana Kerkez.

Inače, policiji nije prijavljen nestanak žene koja je došla, ušla u rijeku i bacila se te za nekoliko sekundi nestala u u dubokoj vodi.

Tagovi

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments