Misteriozni slučaj kod Viteza: Muškarac s ubodnom ranom preminuo u bolnici

U mjestu Gornja Dubravica kod Viteza dogodila se sumnjiva tragedija Ferida O. (54), koji je, usljed zadobivenih povreda u vidu ubodne rane, preminuo jučer u Kantonalnoj bolnici Nova Bila u Biloj, saznaje “Avaz”.

Hasan Hodžić, portparol Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP) Srednjobosanskog kantona (SBK), kazao nam je da se još obavljaju uviđajne radnje kojim će biti rasvijetljene okolnosti tragedije 54-godišnjaka.

– Na licu mjesta pripadnici Policijske stanice Vitez, zajedno sa Sektorom kriminalističke policije Ministarstva unutrašnjih poslova Srednjobosanskog kantona, obavljaju uviđaj. Poduzimaju se sve potrebne mjere i radnje – kaže Hodžić.

Ističe da su prilikom uviđaja pronašli drogu, zbog čega je lišena jedna osoba jedna osoba. Kako saznaje “Avaz”, uhapšen je brat preminulog Ferida.

Dokazi koje su istražitelji do sada prikupili uviđajnim radnjama upućuju na to da se radi o oduzimanju sopstvenog života ili o likvidaciji

 

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments