Mladen Grujičić, kandidat za načelnika Srebrenice: Odluka CIK-a je sramna i očekivana, uradit ćemo sve da dođemo do pravde

Mladen Grujičić, kandidat koalicije “Zajedno za Srebrenicu” za načelnika Srebrenicem, ocijeno je današnju odluku CIK-a sramnom i očekivanom.

Sve je to bilo nagoviješteno, sve smo mi to znali, svi su od tih članova imali tu odluku u glavi, samo je trebalo da nam naprave dodatne probleme da nas razvuku dva mjeseca pa da onda donesu ono što su mogli i što su htjeli uraditi možda peti dan poslije izbora.

To je politička, sramotna odluka i mi ćemo učiniti sve što je u našoj moći što se tiče prava da pokušamo da dođemo do pravde koja je nepoznanica u Bosni i Hercegovini, kazao je Grujičić.

Podsjetimo, CIK je danas na sjednici u Sarajevu donio odluku o poništavanju izbora održanih 15. novembra na 26 redovnih biračkih mjesta i dva biračka mjesta u odsustvu u Osnovnoj izbornoj jedinici Srebrenica za nivo načelnika i Skupštinu.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79