Mladi članovi PDP-a poručili: Ovdje je sjedište NATO-a

Danas su se u Banjoj Luci okupili mladi članovi PDP-a da bi iznijeli svoj stav nakon uspostavljanja vlasti na državnom nivou.

– Vrijeme je da se stvari nazovu pravim imenom. Ovo je sjedište NATO-a, ali i SNSD-a – rekao je lider mladih banjalučkog PDP-a Ivan Begić postavljajući zastavu NATO-a.

Potom se oglasila i sekretarka Mladih PDP-a Anja Grubačić.

– Od 2006. do 2009. godine visoki funkcioneri SNSD-a potpisivali su dokument za dokumentom koji nas je vodio u NATO – istakla je Grubačić.

Bojana Gajanović, potpredsjednica Mladih, postavljajući treću zastavu, istakla je da idemo u NATO.

– Gdje je i zašto se javnosti ne prezentira dokument koji je potpisalo Predsjedništvo BiH? Jasno je da se radi o istoj stvari nazvanoj drugim imenom – rekla je potpredsjednica Mladih PDP-a.

Podsjetimo, prošle sedmice Predsjedništvo BiH potpisalo je Program reformi, koji javnosti još nije predstavljen. Iako ga je vidio samo odabrani dio ljudi, dokument je izazvao veliki potres na političkoj sceni BiH, ali i interes kako domaće tako i svjetske javnosti.

– Ovakvi ljudi ne trebaju da nas vode – poručio je Begić.

Također, on je istakao kako SNSD često odstupa od svojih stavova.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79