Mladić (27) uzeo vozilo na leasing, prestao plaćati rate pa prodao automobil

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne opisuje događaj iz teksta

U Hrvatskoj se dogodila nesvakidašnja situacija kada je 27-godišnji mladić prodao automobil koji je uzeo na leasing.

U policijskoj stanici Vodice dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 27-godišnjakom osumnjičenim za utaju, objavila je šibensko-kninska policija.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičenik i oštećena leasing firma iz Zagreba u februaru 2020. sklopili ugovor o financijskom leasingu, predmet koje je bio privatni automobil Volkswagen kojeg je osumnjičeni preuzeo.

Nakon preuzimanja automobila osumnjičeni je prestao plaćati financijske obaveze, a raskidom ugovora o leasingu automobil nije vratio, piše policija.

“Osumnjičeni je automobil naknadno prodao, a svojim postupanjem leasing tvrtku je oštetio za novčani iznos od 167.850 kuna (oko 44.000 KM). Protiv osumnjičenika je podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku”, dodaje policija.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79