Mladić koji je jučer pao u rijeku Unu izgubio bitku za život

Mladić koji je jučer pao u Unu u kupalištu Topole kod Bihaća, izgubio je bitku za život. On je podlegao teškim povredama glave i pored velike borbe ljekara bihaćke bolnice da ga spasu, potvrdio je za Faktor Amel Kozlica, načelnik Ureda komesara USK.

– Jutros oko dva sata osamnaestogodišnji mladić preminuo je u Kantonalnoj bolnci u Bihaću “Dr. Ifran Ljubijankić”. Ljekari su nakon nesreće uspjeli reanimirati mladića i borili su se za njegov život, ali su povrede bile veoma teške i mladić je preminuo – kazao je Kozlica.

Mladić je u subotu pri padu u Unu udario glavom u kamen te je nestao pod vodom, na neko vrijeme. Kada su to primijetili neki kupači oni su mladića uspjeli izvući iz vode, ali nije bio u svjesnom stanju. Ubrzo je stigla i Hitna pomć, pa su ga uspjeli reanimirati, a potom odmah prebaciti u bihaćku bolnicu. Na žalost, i pored dugotrajne borbe ljekara za njegov život, mladić je preminuo, prenosi Faktor.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments