Mladić koji je likvidiran u Danskoj je rođak Bobana Rajovića

Dvojica mladića iz Crne Gore i Srbije likvidirana su u ponedjeljak u Kopenhagenu kada ih je, iz nepoznatih razloga, napala grupa mladića.

Jedan mladić je uboden u srce, a drugome je prerezan vrat.

Mladić koji je uboden u srce je Petar Stešević (17), inače, rođak Bobana Rajovića. Naime, supruga Rajovića je tetka likvidiranog mladića.

Ovu informaciju je Rajović potvrdio na Instagramu.

“Poštovani novinari, istina je da je Petar član moje familije. Moja supruga je njegova tetka. Kao što ste mogli da vidite u stranim, pa onda u našim medijima, u ponedjeljak je tragično stradao. Suludo je pričati o tome koliko je našim porodicama ovo teško palo… Vjerujem u vaše razumijevanje što se ovom prilikom neću detaljnije oglašavati o tome, pogotovo zbog toga što se već oglasio Petrov otac, što je svakako prikladnije. Pozdravljam vas i još jednom hvala na razumijevanju. Hvala i svakom čovjeku koji porodici Stašević i mojoj Dragani šalje poruke podrške i razumijevanja. Na dobro im se vratilo”, rekao je Boban za “Telegraf”.

– Dragan publio iz Ivanić Grada, sa žaljenjem vas obavještavam da sam primoran da odgodim sutrašnji nastup u Night Club Gentleman. Razlog je smrtni slučaj u familiji.

Novi datum nastupa je 17.03., unaprijed hvala svima na razumijevanju. Volim vas – napisao je Rajović na Instagramu.

Petar je porijeklom iz Crne Gore, a sa njim je bio prijatelju N.Š. (18) porijeklom iz okoline Čačka, kojem je prerezan vrat.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79