Mladić lišen slobode zbog provale u dva ugostiteljska objekta

vadesettrogodišnjak čiji su inicijali Š.B. iz Jajca lišen je slobode zbog sumnje da je provalio u dva ugostiteljska objekta u opštini Jezero i ukrao 160 KM, saopšteno je iz Policijske uprave Mrkonjić Grad.

Osumnjičeni je lišen sinoć nakon što je policiji u Jezeru juče ujutro radnica kafe bar u Ulici Novo Naselje prijavila provalu u objekat i krađu 160 KM.

Nakon toga je i radnica Ugostiteljskog objekta u Ulici 21. novembra prijavila policiji provalu.

Zahvaljujući brzoj reakciji i na osnovu tragova sa lica mjesta policija je došla do saznanja ko je izvršilac Š.B, kome su na teret stavljena dva krivična djela teške krađe.

Dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka naložio je da osumnjičeni nakon kriminalističke obrade bude pušten na slobodu.

Iz Policijske uprave Mrkonjić Grad su naveli da nastavljaju rad na utvrđivanju da li se ovo lice može dovesti u vezu i sa drugim krivičnim djelima izvršenim na području drugih gradova Republike Srpske i BiH.

 

Volvo sletio sa puta, vozač prebačen u UKC RS

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79