Mladić snimio kako se vozi 190 km/h a onda slupao automobil

Društvenim mrežama proširio se video obijesne vožnje mladića koji se pri brzini oko 190 kilometara na sat u petak u 8:24 sata vozi sredinom ceste u volkswagenu.

Po svemu sudeći, riječ je o cesti izvan naselja kojom se, prema prometnim propisima, može voziti najviše 90 kilometara na sat, što znači da se mladić vozio čak 100 km/h više od dopuštenoga. No, to nije sve.

Video je objavljen u Instagram storyju, a čitatelj koji nam ga je danas poslao tvrdi kako je isti mladić u petak, istoga dana, sudjelovao u prometnoj nesreći u Obedišću, mjestu na granici Zagrebačke i Sisačko-moslavačke županije, između Ivanić Grada i Popovače.

Kako smo doznali u zagrebačkoj policiji, prometna nesreća dogodila se u petak oko 19.45 u Obedišću. Vozač (23) upravljao je audijem zagrebačkih oznaka pod utjecajem alkohola od 0,74 promila, a kretao se kolnikom Zagrebačke ulice u smjeru juga.

“Dolaskom do kućnog broja 93 zaustavio je vozilo u namjeri skretanja ulijevo, a da se prethodno nije uvjerio da tom radnjom ne ugrožava druge sudionike u prometu ili imovinu.

Tom prilikom prošao je lijevim dijelom vozila na lijevi kolnički trak namijenjen kretanju vozilima iz suprotnog smjera uslijed čega je na prednju stranu njegovog vozila naletjelo osobno vozilo marke volkswagen kutinskih registarskih oznaka kojim je upravljao 21-godišnjak.

 

 

Od udara audi je odbačen na nogostup gdje se i zaustavio, dok je volkswagen nastavio nekontrolirano kretanje i tom prilikom sletio u odvodni kanal te prednjim dijelom udario u betonski most, nakon čega se prevrnuo na krov”, otkrili su nam iz policije

U prometnoj nesreći – što je pravo čudo s obzirom na silinu udara – nije bilo ozlijeđenih osoba. Naš čitatelj kaže da je koncu kriv njegov kolega koji je vozio audi, ali tvrdi da nije mogao ništa učiniti jer je mladić u volkswagenu odjednom naletio velikom brzinom piše Danira.hr

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79