Mladić uhapšen zbog pokušaja ubistva, ranio dvije osobe: Policija satima tragala za napadačem

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu, brzom i efikasnom akcijom, uhapsili su N. Đ. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična djela teško ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

 

Kako se sumnja, on je sinoć u Ulici Maksima Gorkog, hicima iz vatrenog oružja nanio teške tjelesne povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu iz Beograda i dvadesetjednogodišnjem državljaninu Sjeverne Makedonije, a zatim pobjegao.

Policija ga je ubrzo identifikovala i pronašla.

Osumnjičenom je, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Beogradu, određeno zadržavanje do 48 časova, nakon čega će biti priveden tužiocu.

Podsjetimo, dvije osobe ranjene su sinoć na uglu ulica Maksima Gorkog i Cara Nikolaja u Beogradu. Muškarac A. P. je u pucnjavi na Vračaru zadobio povredu desne natkoljenice, nakon čega je prebačen u Urgentni centar.

Nedaleko odatle, u Novopazarskoj ulici, zatečen je još jedan muškarac sa povredom u predjelu leđa, piše Blic.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by 192.RS (@192_rs)

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79