Mladića u Sarajevu gepekovali, pretukli pa izbacili iz vozila

Stanovnici sarajevskog naselja Azići danas su svjedočili užasnim scenama, nakon što su pronašli onesviještenog muškarca, saznaje „Avaz“.

Prema nepotvrđenim informacijama, nepoznate osobe su „gepekovale“ mladića. Potom su ga, kako se sumnja, satima tukli te se iživljavali. Na koncu su ga onesviještenog, misleći da je izdahnuo, izbacili iz vozila.

Građani su odmah alarmirali policiju i Hitnu pomoć, koja je nesretnog mladića prevezla u bolnicu.

– Radi se o mlađem muškarcu. Imao je vidne povrede na licu i sve to je bilo jezivo za gledati. Mislili smo da je preminuo – ispričao nam je jedan svjedok.

Iz Operativnog centra Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo kazali su nam da im je oko 15 sati prijavljeno da je nepoznata osoba pretukla muškarca.

– Povrijeđeni je prevezen u KUM, gdje mu se ukazuje ljekarska pomoć. Za sada nije poznat stepen povreda – kazali su nam iz Operativnog centra MUP-a KS.

Za napadačem se intenzivno traga.

Kako saznajemo, uviđaj je trajao nekoliko sati, jer se čekao i dežurni tužioc.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79