Mladića udarila mašina za miješanje maltera: Bio je jedinac, muž i otac jednog djeteta

Novopazarac Dženan R. (25) poginuo je jučer u pogonu firme “Novi Pazar put”, kada ga je udarila mašina za miješanje maltera.

Bio jedinac, muž i otac jednog djeteta.

Udarilo ga je veliko crijevo sa miksera za miješanje betona, odbacivši ga nekoliko metara i nanijevši mu teške povrede. Radnici su ga transportovali do Opšte bolnice u Novom Pazaru, ali je podlegao povredama u putu – rekao je za Novosti jedan od radnika.

Ispred Opšte bolnice okupili su se rođaci i prijatelji stradalog mladića. Djevojka, za koju navode mu je sestra, gušila se u suzama, a niko od prisutnih nije želio da govori za medije.

Rukovodioci kompanije “Novi Pazar put” potvrdili su da se nesreća desila u njihovom pogonu, ali su istakli da poginuli mladi čovjek nije bio u radnom odnosu kod njih.

On je bio radnik kompanije “Euro – leks” koja je izvodila pripremne radove u našem pogonu. Izražavamo žaljenje zbog tragedije i stojimo na raspolaganju istražnim organima – kratko su poručili.

Ubrzo po nesreći lice mjesta obezbijedili su pripadnici novopazarske policije, a u prisustvu zamjenika Višeg tužioca Edisa Arifovića obavljen je uviđaj.

Naložena je istraga poslije koje će biti poznati svi detalji nesreće.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79