Mladići iz BiH pokušali opljačkati čovjeka (59), on ih pretukao

Dvojica muškaraca iz BiH uhapšeni su zbog pokušaja džeparenja na kolodvoru u Bonnu. Kako je navela njemačka policija, uhapšene su osobe u dobi od 17 i 29 godina.

Opljačkani muškarac je zadržao prijestupnike nakon džeparenja, nakon čega ih je policija uhapsila.

“U ponedjeljak, 8. maja, 59-godišnjak je pri ulasku u vlak na glavnom kolodvoru u Bonnu primijetio kako su mu džeparoši ukrali torbu. Muškarac je spriječio počinitelja u bijegu. Policija je brzom intervencijom uhapsila osobe koje su sudjelovale u zločinu”, navodi njemačka policija.

Kako je navedeno u priopćenju, oko 12 sati u ponedjeljak popodne službenici policije iz Bonna požurili su na peron 1 nakon što su pozvani zbog svađe tri osobe. Tamo je policija zatekla 59-godišnjaka i još dvije osobe bosanskohercegovačkog porijekla (17 i 29 godina).

Policija navodi da je 59-godišnja žrtva izjavila kako ga je dvojac pokušao opljačkati dok se ukrcavao na voz.

Ukradene predmete tijekom svađe osumnjičeni su bacili na peronu.

Nakon pregledanih snimaka s videonadzornih kamera policija je utvrdila tijek događaja.

“Dvojica osumnjičenika i još jedna žena okružili su putnika dok je ulazio u voz. Dok je 17-godišnjak blokirao ulaz, 29-godišnjak je žrtvi zgrabio torbu preko ramena, a koju je potom trebao predati drugoj ženi. U tom trenutku žrtva je primijetila što se dogodilo. Službenici su uhapsili dvojicu osumnjičenih i pokrenuli hitni sudski postupak zbog organizirane krađe”, navodi policija.

Policija još uvijek traga za trećom osumnjičenom osobom, piše Fenix-magazin.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79