Mladići koji su pronašli tijelo žene na Zlatiboru: Ležala je u snijegu kao da je zaspala

Kako je za Nova.rs rekao jedan od učesnika potrage Vladimir Petrović, tijelo su pronašli u Tić Polju, mestu koje je oko jedan kilometar udaljeno od mesta gde je prvobitno pronađen Jovanin telefon.

„Kada smo dobili dojavu za pomoć, mi smo se danas oko 13 časova uputili na Zlatibor, krenulo je nas sedam iz Užica. Prvo smo došli na mjesto gdje je pronađen telefon a onda smo, zajedno sa porodicom krenuli u potragu. Nešto kasnije porodica je krenula u potragu za snimcima sa okolnih pumpi i video nadzora, ostali smo na vezi. Nas sedmorica smo nastavili potragu sami, bez policije, Gorske službe i lovaca. Mi obični građani bili smo sami. Svi smo služili vojsku i vodili smo se onim što nam je u tim situacijama moglo pomoći, prije svega pratili smo tragove u snijegu. Prateći tragove, posle nešto više od dva sata, stigli smo do Tić Polja i u potoku u šumi smo ugledali beživotno tijelo“, priča za Nova.rs Vladimir Petrović.

Vladimir kaže da su odmah obavijestili policiju te da se nisu približavali tijelu.

“Tijelo žene, smrznuto u snijegu ležalo je kao da je zaspala. Policija je stigla a mi smo otišli sa lica mjesta“, dodaje Vladimir.

Kćerke tragale za majkom: Žena koja je nestala na Zlatiboru pronađena mrtva

Drama koja se pretvorila u tragediju počela je 22. decembra oko 20 časova, kada je Jovana Marjanović izašla iz apartmana da prošeta. Pošto se nije vraćala, porodica je počela da traga za njom, a njen nestanak prijavljen je policiji dan kasnije 23. decembra.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79