Mladići u alkoholiziranom stanju lupali flaše na putu

D.S. (27), S.M. (27), Ž.J. (22) i N.R. (24), svi sa područja Teslića, lišeni slobode su jučer jer su iz ugostiteljskog objekta u ovoj opštini iznijela barsku stolicu na regionalni put Teslić-Podjezera, gdje su sjedila, galamila i lupala flaše.

Izvršenim alkotestiranjem kod lica N.R. je utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od 2, 14 g/kg, kod lica D.S. od  1,87 g/kg, kod lica  Ž.J.  od  1, 54 g/kg, dok je kod lica S.M. utvrđeno prisustvo alkohola u organizmu od  1, 35 g/kg.

“Nakon prestanka razloga za zadržavanje navedena lica su puštena na slobodu i istima su uručeni prekršajni nalozi iz člana 7. (Svađa, vika, vriska i nepristojno ponašanje) i člana 24. (Ometanje državnih organa u vršenju javnih fukcija) Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske”, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj prenose Nezavisne.

Pravio probleme u kafiću, nakon što je stigla policija, nasrnuo na policajca

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79