MMA borac Jasmin Popara teško pretukao majku, demolirao policijske ćelije, dignuti specijalci da ga smire

U stravičnom rušilačkom pohodu u kojem je Jasmin Popara 27-godišnji poznati MMA borac iz Srebrenika demolirao ćeliju u Policijskoj stanici Srebrenik, a potom i u Tuzli korištena je Jedinica za specijalističku podršku MUP-a TK da bi agresivnog sportistu stavila pod kontrolu, otvrio nam je izvor blizak istrazi.

Popara je tokom nasilne epizode isprva teško pretukao svoju majku u njihovoj porodičnoj kući nakon čega je na lice mjesta poslata patrola, a potom i pojačanje.

Pomahnitali borac je jedva savladan, lišen slobode i odveden u ćeliju u PS Srebrenik.

On je polomio sve što se našalo unutar ćelije, da bi nakon toga svezan odveden u Upravu tuzlanske policije. Tokom transporta divljao je u marici i policajci su ga jedva smjestili u novu prostoriju koju je također u potpunosti demolirao.

Redovni policajci jednostavno nisu uspjeli s njim da izađu na kraj, i prema nepotvrđenim informacijama nekoliko ih je povrijeđeno.

U pokušaju savladavanja učlestvovala je i sudska policija, a kako nam je otkrio isti izvor dežurni tužilac nije uspio saslušati Poparu koji je bio veoma agresivan te je i na njega nasrtao.

Na kraju je dignuta specijalna jedinica koja je za tili čas „smirila“ nasilnog Poparu te ga obezbjedila u ćeliji te predala redovnoj policiji. O ovom slučaju je otvorena istraga, a istpituju se razlozi zbog kojih je Popara napao majku i policajce. Očekuje se da će njegov uzorak krvi pokazati da li je bio eventualno pod nekim nedozvoljenim supstancama, prenosi Avaz

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79
Subscribe
Notify of
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments