“Moj otac nije imao dugove”: Tragičan epilog potrage za nestalim Milenkovićem

Tijelo Zorana Milenkovića (52) iz Beograda, za kojeg se sumnjalo da je 26. novembra skočio s mosta, pronađeno je nizvodno kod Krčedinskog mosta.

Kako saznaje Blic, tijelo nesretnog čovjeka pronašla je prolaznica u subotu i odmah prijavila policiji. Obdukcijom je utvrđeno da je riječ o Milenkoviću za kojim je potraga trajala.

Milenkovićev sin David za Kurir je rekao da su njihovoj porodici juče javli tragične vijesti.

– Ni danas ne znam šta je bilo ocu ali siguran sam da mu niko nije prijetio i da si je zbog toga oduzeo život. Da se tako nešto dešavalo siguno bismo znali. On nije živio sam imao je nas, dvojicu sinova i mi to nikada ne bismo dopustili – rekao je David Milenković i dodao da nema Crnogorca o kojem su mediji pisali, a koji mu je pretio.

Prema njegovim riječima, njegov otac bio je najbolji čovjek kojeg je on upoznao.

– Moj otac nije imao zelenaških dugova, bio je pošten čovek. U novonastaloj situaciji možda je neki automobil ostao neisplaćen ali takođe znam da su mu mnogi ljudi ostali dužni za automobile koje im je prodao – rekao je David Milenković.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79