Moj sin i ja otvorili smo vrata vikendice i ugledali Malčanskog berberina i Moniku: Bilo je stravično

Moj sin i ja smo otvorili vrata vikendice koja pripada mojoj tašti i ugledali Malčanskog berberina i Moniku Karimanović. Mnogo nam je teško. Pa zar u našoj kući da se krije, još je u nevjerici Nišlija Emil Živić, koji je slučajno pronašao Ninoslava Jovanovića i otetu djevojčicu u selu Pasijača.

Potraga za monstrumom, djevojčica noć provela u bolnici

Emil je, kako je rekao za “Alo.rs”, u nedjelju došao u Pasjaču. Pošto nije dugo obilazio kuću koja je pripadala njegovoj tašti, odlučio je sa sinom svratiti.

– Sada sam došao iz policije. Sin i ja smo dugo davali izjave. I dalje ne mogu vjerovati šta se dogodilo – rekao nam je Nišlija.

– Pod stresom sam i loše mi je. Znate, ja sam srčani bolesnik i ovo mi sve teško pada. Kada sam ga ugledao, svijet mi se okrenuo. Odmah smo pozvali policiju. Nismo se dvoumili nijednog trenutka. Vidio sam da je u kući koja je pripadala mojoj pokojnoj tašti. Opći haos. Ne znam. I dalje mislim da sanjam.

Inače, nedaleko od Emilove vikendice nalazi se kuća koja pripada majci Malčanskog berberina.

Podsjećamo, Monika je pronađena u nedjelju, oko 16 sati. Njoj je brzo ukazana pomoć i prebačena je vozilom Hitne pomoći na Dječiju hirurgiju Kliničkog centra u Nišu. Malčanski berberin je uspio da pobjegne, policija za njim traga.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima!

Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79