“Molim MMF da nam ne da kredit, otiće na krpljenje budžeta”

Faruk Hadžić, makroekonomista, u martu ove godine, gostujući na Face TV-u, prije svih, nepogrešivo je predvidio katastrofu bh. ekonomije i privrede.

Hadžić je ponovo sinoć bio gost kod Senada Hadžifejzovića.

Između ostalog, on je kazao kako u BiH ne živi ni 2,5 miliona stanovnika, a kamoli 3,2 miliona glasača! Krajina i Posavina puste! U Hercegovini je glasalo samo 28 posto!

– Korona nas je vratila tri godine unazad! Prava ekonomska kriza tek slijedi! Trebaju nam ekspertske vlade, evo neka novu Vladu KS naprave od eksperata!

Molim MMF da ne da milijardu i po maraka kredita, jer će otići u krpljenje budžeta! Te pare moraju ići u projekte, proizvodnju i privredu!

Udruženje poslodavaca, Smailbegović kaže neka propadnu “mala i srednja preduzeća”, a oni su nosioci ekonomskog rasta! Sada nam je šansa, sad ili nikad! Ili ćemo je super iskoristiti ili ćemo sve uprskati! Devet od deset otpuštenih radnika su iz sektora: hotelijerstva, ugostiteljstva, proizvodnje, trgovine…


Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79