Monstrum Uroš Blažić u bijelom kombinezonu i čarapama priveden u stanicu

Osumnjičenog za likvidaciju osam osoba na području Mladenovca, Uroša Blažića, policija je privela u policijsku stanicu u Smederevu.

Dovezen je pod jakim policijskim snagama, a hodao je u čarapama, bez cipela i odmah je uveden u policijsku stanicu.

Kako javlja Telegraf.rs, tu će i biti saslušan u tužilaštvu koje dijeli zgradu sa policijom. Bit će mu određeno policijsko zadržavanje od 48 sati nakon čega će biti priveden na saslušanje u Više javno tužilaštvo u Smederevu.

Prema nezvaničnim informacijama, policija ga je vodila da pronađe i preda pušku kojom je pucao, pa je iz tog razloga u stanicu stigao tek u kasnim popodnevnim satima.

Telegraf piše da je Uroš Blažić sinoć bio sa društvom u školskom dvorištu kada se posvađao sa njima. Otišao je do kuće i uzeo automatsku pušku, a potom se vratio do društva, pucao na ekipu koja je pravila roštilj, zatim sjeo u Mercedes i navodno pucao iz automobila u pokretu.

Navodno, on je kasnije mijenjao automobil.

Inače, osumnjičeni nije osuđivan, međutim, kako saznaju srbijanski mediji, prijavljivan je za nasilje i važio za problematičnog mladića. Navodno, napadač je sin vojnog lica.

Blažić je, kako se sumnja, iz automatske puške i pištolja, likvidirao u Malom Orašju Marka M. (18), Aleksandara M. (18), N. M. (15), Lazara M. (20) i Nemanju S. (21) koji su se okupili kao bi proslavili to što je Marko postao ujak.

Zatim je sjeo u automobil i krenuo ka selu Dubona, u opštini Mladenovac, desetak kilometar južno do Orašja. Tamo je, nakon svađe u školskom dvorištu likvidirao policajca Milana Panića (20), njegovu sestru i još jednog mladića.

Nakon što je završio masakr, krenuo je ka selu Šepšin, nekoliko kilometara sjeverozapadno od Dubone, gdje mu se izgubio svaki trag.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79