Monstruozan čin: Julija pronađena mrtva sa kesom na glavi i vezanih šapa

Pas iz okoline Beograda za kojim se tragalo skoro mjesec dana, kako se navodi, pronađen je mrtav sa kesom na glavi i vezanih šapa.

Julija, pas za kojim su svi tragali, pronađen je vezanih nogu, sa kesom preko glave. Osumnjičeni je više puta konsultovan od strane vlasnika, ali se pravio lud i nije htio da kaže da zna šta se desilo sa njom. Tek nakon što ga je policija privela, priznao je šta je uradio – objavljeno je na društvenoj mreži Tviter.

Korisnica ove mreže, koja se potpisuje kao Nena, navela je da osumnjičeni muškarac, navodno u policijskoj stanici priznao ubistvo psa.

“Ista moj pas. Srce me zaboli kad ovako nešto pročitam. Ubio, umorio u mukama nedužnu životinju”, “Loše mi je sada”, neki su od komentara ispod ove objave.

Dalje, na slici koja je objavljena stoji i saopštenje porodice u čijem je vlasništvu bila Julija, piše Kurir.

– Svi koji su učestvovali u potrazi za Julijom, zaslužuju da znaju da je naša Juca kuca ubijena, vama svima hvala, mi ćemo je dugo pamtiti i žaliti za njom jer je ona bila najmiliji pas i naš najbolji prijatelj – napisali su vlasnici.

Za Julijom se, kako je navedeno u jednoj od objava, tragalo više od tri nedjelje, a nalazaču je bila ponuđena nagrada u visini od čak 1.000 evra.

Svi zainteresovani mogu se priključiti BESPLATNO na OVOM linku, uz aktivno učešće u dijeljenju informacija sa ostalim članovima! Pristupiti možete jednostavno i porukom na naš Viber broj + 387 62 59 69 79